• [GRLA-1/2-QS-12-RS-D] {534344} Zawór dławiąco-zwrotny

Kod producenta: GRLA-1/2-QS-12-RS-D

Zawór dławiąco-zwrotny

338.30
szt. Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Standarowo, wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 18.45
Odbiór osobisty 0
Kurier 18.45
Dostępność Dostępność wymaga potwierdzenia
Strona główna producenta
Kod cyfrowy 534344
GTIN GTIN 4052568086855

Zamówienie telefoniczne: +48 882 650 149

Zostaw telefon
  • Funkcja zaworuFunkcja zaworu dławiąco-zwrotnego
  • Przyłącze pneumatyczne 1QS-12
  • Przyłącze pneumatyczne 2G1/2
  • Element regulacyjnyŚruba radełkowana
  • Typ mocowaniawkręcanez gwintem zewnętrznym
  • Przepływ normalny nominalny w kierunku dławienia1580 l/min
  • Przepływ normalny nominalny w kierunku zwrotnym925 l/min ... 1605 l/min
  • Ciśnienie robocze0.2 bar ... 10 bar
  • Temperatura otoczenia-10 °C ... 60 °C
  • Klasyfikacja morskapatrz certyfikat
  • Pozycja montażudowolny
  • Symbol00991452
  • Ciśnienie robocze w całym zakresie temperatury0.2 bar ... 10 bar
  • Przepływ normalny w kierunku dławienia 0,6->0 MPa (6->0 bar, 87->0 psi)2220 l/min
  • Przepływ normalny w kierunku bezzwrotnym przy ciśnieniu 0,6->0 MPa (6->0 bar, 87->0 psi)1910 l/min ... 2500 l/min
  • Medium roboczeSprężone powietrze wg ISO 8573-1:2010 [7:4:4]
  • Uwaga dotycząca medium roboczego/sterującegoMożliwa praca z powietrzem olejonym (po rozpoczęciu olejenia trzeba je kontynuować)
  • Zgodność z LABSVDMA24364-B1/B2-L
  • Temperatura przechowywania-10 °C ... 40 °C
  • Temperatura medium-10 °C ... 60 °C
  • Znamionowy moment dokręcenia15 Nm
  • Waga produktu124 g
  • Informacja o materiałachZgodność z dyrektywą RoHS
  • Materiał uszczelnieńNBR
  • Materiał śruby drążonejStop aluminium do przeróbki plastycznejanodowany
  • Materiał pierścienia zwalniającegoPolioksymetylen
  • Materiał głowicy radełkowanejStop aluminium do przeróbki plastycznejanodowany
  • Materiał śruby do regulacjiNierdzewna stal stopowa
  • Materiał przyłącza obrotowegoCynkowy odlew kokilowy

 

Dane techniczne producenta

Strona WWW producenta

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie